foradia subscriutegrat

El Campus d’Ontinyent inicia el curs amb nous laboratoris d’Infermeria i de Ciències de l’Activitat Física

• En total, han suposat una inversió d'1 milió d’euros per part de la institució universitària. • "La millora i avanç del Campus d’Ontinyent, que ja està plenament consolidat, és un objectiu per a la UV”


El curs del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València s’inicia amb nous laboratoris d’Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. En total, han suposat una inversió d’1 milió d’euros per part de la institució universitària.

La zona de pràctiques per a infermeria donarà una experiència pareguda a la d’un hospital. Els nous laboratoris, per la seua banda, suposaran més espais d’investigació.

A aquestes millores cal afegir la inversió realitzada a la façana de l’edifici antic, on la UV ha invertit 900.000 euros més.

Per altra banda, l’Ajuntament ha cedit a la UV un espai de 2000 m² on poder fer ampliacions futures, el que suposa una inversió de 350.000 euros per part del consistori ontinyentí.

“Ha estat una inversió important en un context complicat, però la millora i avanç del Campus d’Ontinyent, que ja està plenament consolidat, és un objectiu per a la UV”, comunicava el vicerector d’infraestructures de la UV Juan Luis Gandia.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez agraïa “la gran sensibilitat de la UV cap a la nostra ciutat, que ens va permetre comptar amb un nou edifici on unificar la docència i ampliar les titulacions oferides”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *