foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi i Japó estrenyen vincles en la promoció del turisme

• En la reunió, es van tractar temes turístics. Per promocionar la ciutat entre els ciutadans japonesos que viuen a Espanya, com poder treballar també visites des del país Nipó

AlcoiJapo

La relació entre l’Ajuntament i l’Ambaixada s’ha intensificat, després de la presència del Ministre de l’Ambaixada del Japó, Kenji Hirata, a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

Convidats per Hirata, l’Alcalde com els regidors Manolo Gomicia i Lorena Zamorano, el president i vicepresident de la Asociación Española Hispano Japonesa de Turismo, i el director de l’himne de festes 2016, Hiroshi Fujii, músic japonés establert a Alcoi.

Obri la possibilitat de col·laborar en un projecte de promoció d’Ajuntaments que els japonesos porten endavant, a una fira turística a Tokio, on els acords es tanquen simbòlicament amb la plantació de cirerers, ja que aquest arbre té una especial simbologia de cooperació per a la cultura nipona.

Els japonesos, van demanar un «Famtrip» a Alcoi per a conéixer els recursos turístics, no només el de les Festes sinó també al llarg de tot l’any, com el modernisme i natura. L’Ajuntament espera poder concretar aquest viatge de treball de cara al mig any.

Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, “Volem agrair l’hospitalitat i la disponibilitat de l’Ambaixada del Japó respecte a la nostra ciutat. Ens tornem amb molta feina per fer i això sempre és una bona notícia”.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *