foradia subscriutegrat

Andrea Vañó, monitora de tallers: “En Nadal, no hem de comprar per impuls: la societat incita a açò”

Enfoquem el nostre últim 'Poble savi' al reciclatge nadalenc · Parlem amb una de les monitores dels tallers

Nutricionista i tècnica d’activitats al medi natural, Andrea Vañó s’encarrega de desenvolupar els tallers que sensibilitzen als més joves amb el reciclatge. “Un dels tallers que més estic realitzant, tant per a escolars com per a adults, és de menjar real i sostenible, que van agafats de la mà. La població ha de ser conscient de què cada decisió que prenem al comprar qualsevol producte té un impacte ambiental“.

La formadora recorda que, en aquestes èpoques, és important “no comprar per impuls“: “Estem en una societat que ens incita a consumir constantment i, si no ho fas, et sents mal, però els nadals són el moment perfecte per a fer una compra conscient i regalar allò que de veritat és necessari“.

Quina és la seua tasca durant tot l’any? “La meua funció, i la de tots els meus companys, també educadors, és transmetre eixos valors i eixa consciència ambiental a tota la població de forma divertida i didáctica, ja que, si eduquem als xiquets a un consum responsable, tindrem adults més concienciats i més compromesos amb el nostre planeta“, conclou.

Font: Marta Gisbert./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *