lasarga ajualcoitel

Carmina: “estic contenta perquè estan aflorant les corrupteles”

Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Parlem amb Carmina

Quasi un any des de les eleccions municipals i autonòmiques. Temps suficient per a valorar si hi ha hagut canvis a millor i si s’estan treballant mesures que milloren la nostra societat; o si, per contra, s’han continuat gestionant les institucions públiques amb la mateixa actitud i les mateixes pràctiques que provoquen malestar social i desafecció política en la ciutadania.

Anem a xarrar sobre això amb els veïns i veïnes del carrer d’Alcoi. Els preguntarem si ells perceben canvis (siguen a millor o a pitjor) tant a nivell local com autonòmic. Com interpreten a situació. Si troben que cal més contundència per part dels polítics. Quines són les seues expectatives de futur. Si tenen esperança perquè les coses milloren. Anem allà!

el poble es savi carmina

 Hem aconseguit superar una majoria absoluta del PP i ara estan aflorant les seues corrupteles”

Comencem parlant de la història d’Espanya, que Carmina la coneix molt bé, “en la postguerra Franco va matar a més de 400 mil persones, però mai s’han demanat responsabilitats polítiques i penals als autors”. Fet que demostra que ens continuen governant bona part dels fills i els néts dels quals van guanyar a la guerra civil.

Per altra banda, Carmina es mostra crítica amb el PSOE:sí que és de veres que els avanços socials que hem tingut a Espanya des dels anys 80’ han vingut de la mà del PSOE, però avanços socials sense avanços econòmics no serveixen”. I l’hem notat amb les conseqüències de la crisi.

En l’àmbit autonòmic “sí s’estan fent canvis, que encara no s’han vist de forma molt efectiva, però les intencions són bones. Hem aconseguit superar una majoria absoluta del PP i ara estan aflorant les seues corrupteles; jo estic molt contenta d’això, hem suportat anys d’abusos. Ara comencen a declarar en els jutjats. Això que pareixia impossible, de sobte s’ha aconseguit”.

I en l’àmbit municipal, “el govern del PSOE no té mala premsa, però Alcoi està molt abandonat. El que s’argumenta és que el deute era tan gran que només tenim per pagar. Gràcies, pense jo, que les persones l’han acceptat”.

En aquest sentit, Carmina troba a faltar més gent que participe en la política i “que tinga criteri propi, que el qüestione tot, que no es crega res del que diu la premsa, que ho contraste i analitze. Li diria a la gent que si bé els partits polítics no són perfectes i tots tenen fugues, que sàpiga veure qui és millor que l’altre”.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *