foradia subscriutegrat

Èxit de participació a la Fira Andalusa

• Milers de persones que van gaudir d'espectacles de música en directe • Sent tal l'èxit aconseguit que la fira es va allargar fins la nit del diumenge • Satisfacció per la III fira Andalusa

Premis fira andalusa

La tercera edició de la Fira Andalusa es va saldar amb un èxit de participació durant els quatre dies que va estar en funcionament la Fira, dedicada a la província de Cadis habilitant una caseta  informativa d’aquesta regió d’Andalusia.

Milers de persones que van gaudir d’espectacles de música en directe que van amenitzar les jornades d’aquesta festa i d’actuacions de doma de cavalls. Enguany per primera vegada la fira ha estat recolzada per comerciants alcoians que han oferint productes relacionats amb Andalusia.

La presència de públic va ser major, sent tal l’èxit aconseguit que la fira es va allargar fins la nit del diumenge amb la instal·lació d’una pantalla gegant per veure la final de la Copa del Rei, que va enfrontar al FC Barcelona i al Sevilla FC.

Pel que fa al concurs de sevillanes, van guanyar la parella formada per Sara Mejías y Raquel Altaba. Mentre que van quedar subcampiones, Loren y Bea Ariza.

Aquest any el concurs de tapes va tornar com a novetat aquest any, devien d’haver segut cuinades a la pròpia fira i després servides als assistents que les demanaren. El primer premi va ser per a la «Casa de Andalucía» pel seu salmorejo.

Satisfacció en el govern municipal per la III fira Andalusa, com explica el regidor de Festes, Raül Llopis podem parlar,“d’una fira ja més que consolidada i que enguany va duplicar les visites d’alcoians i gent de la comarca que va gaudir d’unes jornades d’alegria i convivència”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *