foradia subscriutegrat

Renovació de l’acord territorial per l’ocupació entre Alcoi, Ibi i Ontinyent

• Aquest acord va incloure un pla experimental d’inserció laboral que va aconseguir un total de 147 insercions • El pacte per a 2018 contempla una nova edició del projecte experimental de formació, innovació i indústria 4.0, amb una subvenció de 180.000 euros.

Renovat l’acord territorial per l’ocupació encetat en 2017 per part dels ajuntaments d’Ontinyent, Ibi i Alcoi, els sindicats UGT i CCOO i les associacions empresarials COEVALIBIAE i FEDAC, amb el suport del SERVEF.

Aquest acord va incloure la posada en marxa d’un pla experimental d’inserció laboral que va aconseguir un total de 147 insercions, a més d’un estudi de diagnòstic on es recalca la necessitat d’aconseguir una FP especialitzada en indústria per atendre la demanda existent de personal qualificat.

El pacte per a 2018 contempla una nova edició del projecte experimental de formació, innovació i indústria 4.0, amb una subvenció de 180.000 euros.

Les línies d’actuació a desenvolupar en les Àrees Funcionals de L’Alcoià – Comtat, La Vall d’Albaida i la Foia de Castalla seran:

  • Potenciació de la comunicació entre agents empresarials, socials i ajuntaments establint línies de comunicació per analitzar i proposar un model d’FP adaptat a l’entorn.
  • Promoure la formació personalitzad.
  • Disseny i desenvolupament d’eines d’informació.
  • Impuls i difusió de les possibilitats de la indústria 4.0 adaptada al territori.

Segons l’alcalde d’OntinyentJorge Rodríguez, el treball en conjunt que venen realitzant aquests 3 municipis, “demostra que la unió fa la força, ja que de les sinergies d’aquestes zones que transcendeixen els límits provincials va sorgir el Pla de Millora dels Polígons que s’ha estés a tota la Comunitat Valenciana”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *