foradia pressupostparticipatiualcoi

Jornades de conscienciació i Solidarisona 3.0 a Alcoi

Jornades de conscienciació sobre la solidaritat internacional, en concret amb el poble de Palestina • Dissabte de vesprada tindrà lloc el Solidarisona 3.0

jornadesdeconcienciacioL’associació UNADIKUM, amb la col·laboració de l’Ateneu Cultural El Panical i l’associació de veïns El Partidor, organitza unes jornades de conscienciació sobre la solidaritat internacional, i en concret amb el poble de Palestina.

Divendres per la vesprada es presentarà l’esdeveniment. Seguidament hi haurà una xarrada a càrrec de la CNT sobre la contaminació de l’aigua com a instrument de guerra i la sobirania de l’aigua pública. A continuació, se celebra un recital de poesia sobre Palestina i la Terreta. La jornada finalitzarà amb la música de DJ Juanra.

Dissabte de matí es durà a terme la xerrada “proses d’un projecte internacional BDS instrument de lluita contra la injustícia” i seguidament “la batalla dels pobles pel gran Orient Mig: del Califat a les Tardors Àrabs”.

Dissabte de vesprada tindrà lloc l’esdeveniment musical, amb entrada lliure, Solidarisona 3.0 amb Aukan, Anselmo, DJ Mani, Derrumbe, Zeta-A i DJ Saico. A més a més, hi haurà un sopar ‘de baix braç’ i una barra a preus populars.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *