foradia cdturisme

La segona Festa de l’Estiu de Rotary Club Alcoi Font Roja plena La Glorieta de música i solidaritat

La qualitat dels concerts d'Esjava, The Thone Wheels i Jesús Lara van ser l'eix central de la celebració a benefici de 'La Salle Acoge'.

El dissabte 6 de juliol el parc de la Glorieta es va convertir en l’eix de la solidaritat. El motiu, la segona Festa de l’Estiu de Rotary Club Alcoi Font Roja, una trobada en el qual ha col·laborat l’Ajuntament d’Alcoi que ha tingut com a objectiu solidari la implicació del segon club rotari alcoià amb la iniciativa de pisos tutelats per a joves en risc d’exclusió social que gestiona la Fundació ‘La Salle Acoge’.

La qualitat dels tres concerts celebrats han convertit a aquesta Festa de l’Estiu en un moment d’intercanvi únic entre l’art i la solidaritat. Esjava, The Thone Wheels i Jesús Lara, amb el Quartet Atòmic, han mostrat de manera totalment altruista com la seua música pot convertir una calorosa i ventosa nit d’estiu en un moment màgic gaudit gràcies a l’espectacular muntatge de llums i so preparat amb el suport tècnic de Babalú Group.

Durant la nit va haver-hi moments per a trobades, converses i complicitats en l’àmbit d’una celebració solidària presidida pel bon ambient que comparteixen els socis de Rotary Club Alcoi Font Roja, els qui continuen amb la intenció de posar les seues mans a treballar en accions, que com aquesta Festa de l’Estiu, permeta millorar la comunitat. Al costat dels concerts, hi ha hagut altres activitats, com una ruleta de la fortuna amb regals directes que ha entusiasmat als participants, sopar de ‘plantaíllo’ al més pur estil de les nostres comarques amb embotits i coques, degustació de begudes o el sorteig d’un cap de setmana a l’hotel SH Vila Gadea d’Altea.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *