foradia cdturisme

Presentació a Alcoi de la candidatura ‘A la valenciana’

Presentació a Alcoi de la candidatura 'A la valenciana', candidats de la coalició entre Podem, Compromís i EUPV • "Molta gent participant, molta activitat i molta il·lusió" han sigut les paraules de Vicenta Jiménez • "la gent tenia moltes ganes d'aquesta confluència".

alavalenciana-alcoi

Comencem la campanya amb una injecció d’il·lusió, així han començat els candidats de la coalició entre Podem, Compromís i EUPV la presentació de la seua llista.

Molta gent participant, molta activitat i molta il·lusió” han sigut les paraules de Vicenta Jiménez, cap de llista per al Senat per Alacant, per definir el començ de la campanya. Tot seguit, ha argumentat la necessitat “de blindar els drets humans a la Constitució“, però per això, cal “aconseguir una majoria progressista al Senat, perquè el PP no bloquege totes les propostes que ixen del Congrés“.

Segons Vicent Molina, quart en la llista per al Congrés, “una candidatura que des de la diversitat i els matisos s’ha posat d’acord per un objectiu comú: posar la política al servei de les persones”. Entre les propostes comentades, ha remarcat la necessitat d’un finançament autonòmic i municipal just i la necessitat d’un canvi de model econòmic i productiu: “som una zona d’emprenedors però necessitem polítiques d’inversió

Eli Aleix, candidata també per al Congrés ha expressat que “la gent tenia moltes ganes d’aquesta confluència. Units fem molta més feina“. Ha continuat dient que aquestes eleccions són “l’oportunitat de canviar el país i superar la crisi, que més que crisi és una estafa“. D’aquesta forma, “aconseguirem que València passe de ser la terra de la corrupció a la terra de l’esperança“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *