foradia pressupostparticipatiualcoi

Festa de l’Escacs Alcoià en la plaça de dins

A la Festa de l'Escacs Alcoià va haver-hi nombrós públic observant les partides, sobretot familiars i amics dels participants

IMG_2049

Es va celebrar a Alcoi la “5a Festa de l’Escacs Alcoià”. La festa de l’escacs va ser un espectacle de Simultànies d’escacs a l’aire lliure, en la plaça de Dins. Va haver-hi nombrós públic observant les partides, sobretot familiars i amics dels participants. En definitiva, una gran festa dels escacs a Alcoi, de les quals fan afició.

Va competir a les simultànies el jugador i monitor autonòmic d’escacs Eduardo Senabre, que no va poder véncer en totes les seues partides que va jugar al mateix temps, caent derrotat amb 3 jugadors, davant Karlos Hernández, Mario Muñoz i Marc Navarro.  Així i tot es va haver d’emprar a fons a causa de bon nivell existent, tant en els joves com en els adults que van jugar.

Els objectius han sigut difondre els escacs massivament a tots els ciutadans d’Alcoi per al seu gaudi, contribuint així al seu auge, i a una major comprensió i valoració per part de la Societat. Van participar 30 xiquets, joves i majors, que van rebre diversos regals en finalitzar les partides.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *