Foradia ajualcoitel

El Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ rep el distintiu de carrera Ecorresponsable de la Generalitat Valenciana

• El Trail Solidari es converteix en un referent de respecte a la natura, com ha volgut demostrar al llarg de les seues cinc edicions. • Cal recordar que l’edició d’enguany del Trail Solidari ha canviat de data de celebració (tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre) per tal de preservar les aus que es troben niant


El Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ ha rebut el distintiu de carrera Ecorresponsable de la Generalitat Valenciana. Es configura així com la primera cursa en acreditar-se en el País Valencià amb aquestes característiques, la qual cosa la converteix novament en un referent de respecte a la natura, com ha volgut demostrar al llarg de les seues cinc edicions.

La distinció certifica que l’organització del Trail Solidari participa en el Programa d’Ordenació de Proves Esportives que promou l’òrgan gestor del parc natural de la Serra de Mariola, programa que té com a finalitat que aquestes proves es desenvolupen de manera compatible amb la conservació dels valors ecològics de l’espai natural protegit.

Cal recordar que l’edició d’enguany del Trail Solidari ha canviat de data de celebració (tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre) per tal de preservar les aus que es troben niant a aquest espai natural durant els mesos de febrer a juliol.

Precisament, enguany la natura és la protagonista del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ i és a qui es dedica l’edició de 2018. “La nostra dedicatòria vol ser un missatge per a tots i totes, un toc d’atenció a la nostra actitud davant la natura, perquè aquesta siga més respectuosa. Perquè els nostres corredors són un exemple de com conviure amb els espais naturals”, conclou el president del CEM +QUEUNTRAIL Paco Fuster.

Representants del CEM +QUEUNTRAIL, organitzador del Trail Solidari, han rebut el reconeixement de mans del director conservador del parc natural de la Serra de Mariola, Salvador F. Palop. Paco Fuster ha manifestat, en nom dels organitzadors, la satisfacció davant del reconeixement fet per la Generalitat, destacant que “és una consideració cap a tot el que hem fet fins ara envers la natura, igual que ens fa pensar que anem pel bon camí i ens encoratja a continuar en la mateixa línia portant endavant campanyes de conscienciació, així com accions directes per millorar els camins pels quals transita el Trail”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *