foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent cedeix el Centre de Discapacitat a la Generalitat

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha iniciat els tràmits per al seu equipament i adjudicació de la gestió • L'atenció als discapacitats psíquics ha estat una prioritat tradicional de l'obra social de Caixa Ontinyent.

convenicaixaontinyentL’atenció als discapacitats psíquics ha estat una prioritat tradicional de l’obra social de Caixa Ontinyent, que ha anat dotant esta zona d’infraestructures com el Col·legi d’Educació Especial i el Centre de Dia a Ontinyent, i la Residència de Xàtiva. A més de col·laboracions continuades com en la implantació del Centre Ocupacional de Moixent i el Centre Ocupacional d’Ontinyent, així com amb el manteniment de vivendes tutelades i el programa d’inserció laboral, ambdós del Projecte Trèvol

Caixa Ontinyent ha cedit a la Generalitat la Residència de Discapacitats Psíquics situada a la capital de la Vall d’Albaida. La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives procedirà a l’equipament i adjudicació de la seua gestió.

Aquesta Residència va ser implantada mitjançant col·laboració entre la Generalitat, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent amb una inversió total de 2,9 milions d’euros. Obra social de Caixa Ontinyent va realitzar les obres que va finalitzar en 2010, moment des del qual va posar a la disposició de la Generalitat l’edifici conforme a l’acordat.
El centre, situat a Ontinyent, compta amb una superfície construïda de 1.950 metres quadrats sobre una parcel·la de 6.613 m2, té capacitat per 40 usuaris i a més de residència, formada per 5 mòduls independents, disposa de serveis i tallers de centre de dia, a les quals poden accedir usuaris tant residents com a externs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *