foradia cdturisme

Vicenta Jiménez: “Podem fer fora al PP del Senat”

Vicenta reivindica la importància de què la Cambra Alta es transforme • Cal recordar que el Senat té capacitat tant per vetar reformes constitucionals.

vicenta jimenez alcoi podemos Si concentrem el vot del Senat en la candidatura d’A la Valenciana, podrem fer fora al PP d’aquesta cambra, afirma la candidata al Senat per la província d’Alacant, l’alcoiana Vicenta Jiménez, membre de Guanyar i de Podem Alcoi.

Vicenta reivindica la importància de què la Cambra Alta es transforme, “deixant de ser el cementiri d’elefants que és, i passe a ser una cambra de representació territorial“.  

Volem revolucionar el Senat”, afegeig la candidata, “una cambra que ha estat controlada tradicionalment pel PP. El PP obté aproximadament el 29% dels vots al Senat, però en canvi guanya el 60% dels senadors, canviar aquesta dinàmica depén de nosaltres, dels votants. Volem transformar el Senat des de dins, com ja està fent-ho Ramón Espinar o Carles Mulet, i això passa per votar A la Valenciana al Senat“.

Cal recordar que el Senat, a pesar d’haver-se constituït com una cambra de revisió, té capacitat tant per vetar reformes constitucionals com per a intervenir a comunitats autònomes: “el Senat no pot continuar en les mans d’un partit arbitrari, farcit de corrupció i que entén aquesta cambra com el lloc de retir de velles glòries com Rita o Fabra. Açò ha de canviar, i A la Valenciana tenim la clau d’aquest canvi al Senat, que som la força política amb més possibilitats de desbancar al PP“, argumenta la candidata.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *