foradia elgrat

Xerrada: Propostes ecofeministes en el segle de la gran prova

Conferència de Yayo Herrero, dimecres 12 de novembre, a les 20 h, a la Sala UNESCO, Carrer Cid 12, que parlarà sobre el tema: “Propostes ecofeministes en el segle de la gran prova” Yayo Herrero és antropòloga social i cultural, professora d’Educació Ambiental de la Càtedra UNESCO de la UNED, co-coordinadora estatal d’Ecologistes en Acció.

cinexpressLa Mostra de Cinema i Drets Humans al Club Amics de la UNESCO ens portarà una activitat que col·labora La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi, la Conferència de Yayo Herrero,  dimecres 12 de novembre, a les 20 h, a la Sala UNESCO, Carrer Cid 12, que parlarà sobre el tema: “Propostes ecofeministes en el segle de la gran prova”  Yayo Herrero és antropòloga social i cultural, professora d’Educació Ambiental de la Càtedra UNESCO de la UNED, co-coordinadora estatal d’Ecologistes en Acció, directora de FUHEM i autora de llibres com “Las personas primero”, “Què hacemos frente a la crisis ecológica”, i “Decrecimientos: lo que hay que cambiar en la vida cotidiana”.

“Propostes ecofeministes en el segle de la gran prova” a càrrec de Yayo Herrero  (co-coordinadora estatal d’Ecologistes en Acció) En l’acte també es presentarà el manifest “Darrera crida” [més informació sobre el manifest] .

yayoYayo Herrero és activista, co-coordinadora estatal d’Ecologistes en Acció i directora de FUHEM, fundació dedicada a la investigació i divulgació de temes ecosocials i educatius. És antropòloga social i cultural, educadora social i enginyera tècnica agrícola; professora d’Eduació Ambiental de la UNED i de la Càtedra UNESCO d’Educació Ambiental de la UNED.
Les seues principals línies d’investigació són el canvi global, els seus impactes i vies d’eixida i els vincles i sinèrgies entre feminisme i ecologisme. És coautora de Las personas primero (Icària, 2013), Qué hacemos frente a la crisis ecológica (Akal, 2012), Cambiar las gafas de ver el mundo: una cultura de la sostenibilidad (Libros en acción, 2011), Decrecimientos: lo que hay que cambiar en la vida cotidiana (La Catarata, 2010), Claves del Ecologismo Social (Libros en Acción, 2010) i Educación y ecología. El curriculum oculto de los libros de texto (Popular, 2007). Forma part dels consells de redacció de les revistes Ecologista i Papeles de Relaciones Ecosociales y Cambio Global.

AQUEST ACTE FORMA PART DE LA PROGRAMACIÓ DE LA MOSTRA DE CINEMA I DRETS HUMANS 2014


barnasants

Una resposta de Xerrada: Propostes ecofeministes en el segle de la gran prova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *