foradia cdturisme

José: “la gent es mereix que li peguen més palos”

Resultats electorals prou pareguts als de desembre de 2015, però amb diferències • Eixim al carrer a escoltar la valoració dels nostres veïns i veïnes • Parlem amb Jose

Segona volta de les eleccions generals. Resultats prou pareguts als de desembre de 2015. Però amb diferències: el PP es consolida com el partit més votat, guanyant 14 escons respecte a desembre. El PSOE baixa cinc escons i es manté segona força política amb 85. Unidos Podemos, en coalició amb Esquerra Unida, perd pel camí quasi un milió de vots i es queda amb 71 diputats. I cauen 8 diputats de Cuidadanos, deixant la seua representació amb 32.

Eixim al carrer a escoltar la valoració que realitzen al respecte els nostres veïns i veïnes. Estaran contents amb els resultats? Quins els haguera agradat? Quines són les seues expectatives de futur? Parlem amb Jose.

jose e poble es savi

 I la gent es mereix que li peguen més palos. A veure si a la pròxima reaccionen”.

Em pareix de vergonya que aquest senyor, Rajoy, haja tornat a eixir, perquè ha tornat a eixir en tots els llocs excepte Catalunya i en el País Basc”, ens comenta José. “En la Comunitat Valenciana ha fet tant de mal… Jo crec que a la gent li agrada que ens peguen palos. I la gent es mereix que li peguen més palos. A veure si a la pròxima reaccionen”.

José pensa que les polítiques del PP són les responsables de l’encariment de vida i de la precarització de la societat i creu que continuarà pel mateix camí: “ara mateixa per exemple, que a la Comunitat ens han llevat el copagament farmacèutic, el Ministre d’Hisenda, Montoro, està dient que ens ho cobraran en impostos d’altre tipus”.

Com que José ha votat a la coalició ‘A la Valenciana’, conformada per Podem, Esquerra Unida i Compromís, a José li haguera agradat que isquera el resultat que han votat els alcoians, que l’han donat el primer lloc.

Perquè creus que Unidos Podemos ha perdut vots, José? “Jo crec que la gent té por. Li han clavat la por dient que açò serà Veneçuela i Grècia. Li han fet molta por. Però no comprenc el que ha passat, la gent no s’ha cregut que estem en la recuperació econòmica, la gent no deixa de crucificar al PP, però després va i vota al PP. Què passa ahí? Hi ha hagut Putxerazo?”.

En qualsevol cas, José considera que els espanyols tenim el que ens mereixem i que, ja que hem votat al partit de les retallades, l’austeritat i la corrupció, ara toca patir les seues polítiques.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *