lasarga ajualcoitel

23 edició del concurs fotogràfic ‘Bocairent i el seu entorn’

Un dels certàmens més veterans del panorama turístic valencià • Atorga 1.100 euros en premis amb 300 euros per al guanyador de cada modalitat.

 fotografiabocairentArriba un dels certàmens més veterans del panorama turístic valencià, el concurs fotogràfic ‘Bocairent i el seu entorn’, enguany a la 23 edició. Les seues premisses són la llibertat temàtica i tècnica. Així, qualsevol aspecte relacionat amb el terme municipal com el patrimoni monumental i paisatgístic, sense deixar de banda activitats i gastronomia, pot ser susceptible de ser captat per fotògrafs professionals o aficionats residents a l’estat espanyol. Igualment, les obres poden presentar-se en blanc-i-negre, en color, en acolorits o com a viratges.

El certamen convocat per la Regidoria de Turisme de Bocairent atorga 1.100 euros en premis amb 300 euros per al guanyador de cada modalitat (blanc-i-negre i color) i 200 euros per a la segona millor instantània a més d’un accèssit a la millor obra de participant local de 100 euros.

L’oficina de turisme és l’encarregada de recollir les còpies a concurs fins el 25 de juliol, de tal forma que el veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 30 al museu municipal dedicat a Antonio Ferri que acollirà també l’exposició de totes les fotografies presentades des del 31 fins el 15 d’agost.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *