lasarga ajualcoipresuparticipa

El monument de Cervantes d’Alcoi inaugura el seu enllumenat

S'ha portat a terme la instal·lació de l'enllumenat el monument de Cervantes • Els treballs han estat a càrrec de la Brigada Elèctrica Municipal.

Monument-Cervantes

Amb motiu del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, la regidoria de Patrimoni Històric de l’Ajuntament d’Alcoi ha portat a terme la instal·lació de l’enllumenat per dignificar el monument que Alcoi va dedicar a l’escriptor en 1905, i que des d’aleshores està ubicat al passeig que porta el seu nom.

La regidora de Patrimoni Històric, Lorena Zamorano, ha manifestat l’interés de l’Ajuntament d’Alcoi en la conservació i revaloració del patrimoni cultural de la ciutat, mitjançant accions com aquesta que dignifiquen un monument molt singular, obra de l’artista Fernando Cabrera Cantó, que enguany compleix 110 anys.

A inicis de 2015 ja es va realitzar la neteja del monument i la reposició de les lletres de bronze que havien estat sostretes. En aquesta ocasió, els treballs han estat a càrrec de la Brigada Elèctrica Municipal, i també ha col·laborat una empresa de la localitat que ha construït les estructures metàl·liques que allotgen els focus elèctrics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *