lasarga ajualcoipresuparticipa

120 jovens alcoians participen a les III Jornades Erasmus +

• Jornada dirigida específicament per als joves que estudien Formació Professional • Van explicar les seues experiències, així com les experiències dels centres formatius.

Han tingut lloc a l’Àgora les III Jornades Erasmus +, organitzades pel CIPFP BATOI i la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació.

Una jornada dirigida específicament per als joves que estudien Formació Professional i estan interessats en participar al programa Erasmus+, programa de la Unió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport.

Durant la Jornada diferents alumnes Erasmus + van explicar les seues experiències, així com les experiències dels centres formatius: CIP FP Batoi, IES Cotes Baixes, IES Pare Vitòria, Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Col·legi Sant Roc i Salesianos Juan XXIII.

La cloenda de l’acte va estar a càrrec del regidor d’Empresa, Formació i Educació, Manolo Gomicia, qui va ressaltar que l’objectiu d’aquesta jornada és que els alumnes s’animen a anar d’Erasmus coneixent les experiències de gent que ja ha anat.

Destacar la presencia del Secretari General de XARXA FP,Jordi Castillo, qui es va desplaçar des de Barcelona per a estar a la jornada.

La Xarxa FP, a la que pertany Alcoi, junt a 23 ciutats de 9 països d’Europa, fomenta la mobilitat d’estudiants i professionals per a la realització de pràctiques i formació en empreses de les diferents ciutats associades. El programa està en vigor des de l’1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020, i té un pressupost total de més de 14.000 milions d’euros.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *