foradia subscriutegrat

Un Pla de Reforma Interior per a la Plaça d’Al-Azraq

Es pretén que el projecte es puga començar a executar-se aquesta legislatura • La Plaça Al-Azraq és un dels 3 nodes del projecte d’Alcoidemà • La setmana que ve rebrem als representants d’EUROPAN.

veins-al-azraq

Els veïns de la Zona Nord van acordar junt amb el regidor de Territori i Ciutat, Manolo Gomicia, iniciar un Pla de Reforma Interior (PRI) per a la Plaça AL-Azraq que s’incorporarà al Pla General. Es pretén que el projecte es puga començar a executar-se aquesta legislatura.

La Plaça Al-Azraq és un dels 3 nodes del projecte d’Alcoidemà conjuntament amb Rodes i Ceres. Tenim clar que són tres grans espais urbans que és imprescindible recuperar, capaços de vertebrar la ciutat i convertir-la en el municipi sostenible, integrat i innovador que tots els alcoians ens mereixem”, comenta L’edil.

A partir de la pròxima setmana, es tornarà a constituir el grup motor de participació que hi havia en el seu moment per a que porte endavant aquest important projecte pel futur de la ciutat.

D’altra banda, es continuarà treballant amb la proposta de presentar-se al concurs europeu, EUROPAN per a definir un espai multifuncional. “La setmana que ve rebrem als representants d’EUROPAN per a conèixer Alcoi i veure com i de quina manera podem aprofitar aquest concurs europeu per a sumar idees i solucions per a una de les zones a desenvolupar més important per aquesta ciutat”, conclou Gomicia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *