foradia subscriutegrat

Ana Maria i Pedro: “ara tindrem més retalls”

Resultats electorals prou pareguts als de desembre de 2015, però amb diferències • Eixim al carrer a escoltar la valoració dels nostres veïns i veïnes • Parlem amb Ana Maria i Pedro.

Segona volta de les eleccions generals. Resultats prou pareguts als de desembre de 2015. Però amb diferències: el PP es consolida com el partit més votat, guanyant 14 escons respecte a desembre. El PSOE baixa cinc escons i es manté segona força política amb 85. Unidos Podemos, en coalició amb Esquerra Unida, perd pel camí quasi un milió de vots i es queda amb 71 diputats. I cauen 8 diputats de Cuidadanos, deixant la seua representació amb 32.

Eixim al carrer a escoltar la valoració que realitzen al respecte els nostres veïns i veïnes. Estaran contents amb els resultats? Quins els haguera agradat? Quines són les seues expectatives de futur? Parlem amb Ana Maria i Pedro.

Ana Maria i Pedroelpobleessavi

Pel que siga hi ha hagut molta gent jove que no ha votat”

Ana Maria i Pedro es mostren indignats amb el resultat electoral per haver-hi eixit el PP com a partit més votat: “votar al mateix que està robant-te i robant-te, fins i tot ha eixit l’escàndol del Ministre d’Interior, i que la gent siga tant caçurra que torne a votar-los… I sobretot en València que cada setmana ix algun cas de corrupció… Només ens falta que ens lleven el fet de respirar”.

Com s’explica que encara siga el partit més votat?O la gent està cega o no sé. I sobretot la gent treballadora. Que voten a les mateixes persones que han fet retallades en les seues pagues i jornals… Ha sigut la por. Jo he sentit mot de comentaris que diuen que van a llevar-los els segons habitatges, que van a llevar-los la pagueta, el jornal…

També influeix l’abstenció de la joventut, que és la que més vota a l’esquerra”, continua Pedro parlant. “Pel que siga hi ha hagut molta gent jove que no ha votat. I la gent major, que vota més al PP, sí que ha votat”.

Quin resultat us haguera agradat més? “Jo tinc igual el resultat que haguera eixit sempre que hi haguera un canvi. Perquè fa falta. No sé si ho farien millor o pitjor, perquè jo no pose la mà en el foc per cap partit. Però sí que volia un canvi. Almenys tallar el camí als que ens roben. O almenys que roben altres”.

Amb aquests resultats, opinen Pedro i Ana Maria, “ara tindrem més retalls. I esperem que no ens roben més del que ens han robat. Perquè ara ja tenen les ales per fer el que vulguen”.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *