foradia ivace

Victòries d’Eva Carchano i Jordi Llopis al campionat Press Banca

Jordi Llopis ha obtingut la victòria i Eva Corchado ha aconseguit el tercer lloc • Aquests resultats animen a Jordi i Eva a seguir preparant-se per aconseguir superar-se cada vegada més.

campionat-pressbanca

Dissabte passat 21 de maig, es va celebrar en la localitat de Finestrat (Alacant) el VIII Campionat d’Espanya de Press Banca Repeticions i IV Open d’Espanya de pes Mort Ramón Torregrosa. En ell han participat el murer Jordi Llopis i l’alcoiana Eva Corchado obtenint cadascun diferents victòries.

Jordi Llopis Cerdà, de Muro d’Alcoi, ha aconseguit ser campió absolut d’Espanya en la categoria Promoció. Ha obtingut la victòria realitzant un total de 29 repeticions amb 50 kg en barra. Cal esmentar que aquesta és la seua segona participació en un campionat nacional, en la seua primera participació l’any passat va aconseguir ser subcampió en categoria Promoció quedant únicament a una sola repetició de diferència del guanyador. Aquesta victòria a nivell nacional de Jordi, se suma al campionat autonòmic que ja va aconseguir en any passat en la mateixa modalitat de Press Banca repeticions.

En categoria Elit femenina ha participat Eva Corchado Sánchez, ha estat la primera vegada que competeix en aquest nivell; el superior de tots, les dues anteriors ho va fer com Amateur (Iniciació) havent aconseguit ser campiona absoluta en ambdues edicions. En aquesta ocasió, ha volgut anar un pas més enllà i en el seu debut en aquest nivell d’Elit ha aconseguit el tercer lloc aconseguint una marca de 18 repeticions amb 45 kg de pes en barra.

Aquests resultats animen a Jordi i Eva a seguir preparant-se per aconseguir superar-se cada vegada més en cada campionat i així poder aconseguir més rècords i victòries així com animar a nous competidors. A pesar que aquest siga un esport minoritari, cada vegada suma més participants i a poc a poc s’està aconseguint que aquesta disciplina tan exigent es done a conéixer i al fet que més gent s’anime a acudir per participar, aconseguint que el nivell cada edició siga més professional i per tant més interessant i motivador per a tots els competidors.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *