foradia subscriutegrat

Salvem el Molinar recorrerà la paralització d’Alcoinnova

• Salvem l’Aqüífer del Molinar celebrada aquesta setmana ha decidit presentar un recurs perquè el Tribunal es replantege la seua paralització • Salvem l’Aqüífer, “l'empresa no pot iniciar de cap manera les obres perquè encara ha de sotmetre a avaluació ambiental el projecte d'urbanització"

Assemblea_Molinar_b

la defensa legal de l’associació podrà posar de manifest totes les il·legalitats de l’actuació aprovada per el PP i l’anterior consellera  de Territori, Isabel Bonig” 

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha desestimat recentment la paralització cautelar del projecte Alcoinnova en la zona de la Canal.

En resposta, l’assemblea de Salvem l’Aqüífer del Molinar celebrada aquesta setmana ha decidit presentar un recurs perquè el Tribunal es replantege la seua paralització. Un recurs que “es fonamentarà en els errors de valoració de les proves aportades”.

En qualsevol cas, segons comunica l’associació Salvem l’Aqüífer, “l’empresa no pot iniciar de cap manera les obres perquè encara ha de sotmetre a avaluació ambiental el projecte d’urbanització, un procediment complex que pot requerir molts mesos de tramitació”.

Aquest serà l’inici d’una nova etapa en la qual, segons es va informar a l’assemblea, “s’entrarà al fons de l’assumpte i la defensa legal de l’associació podrà posar de manifest totes les il·legalitats de l’actuació aprovada per l’anterior consellera de Territori, Isabel Bonig, les quals afecten l’aqüífer del Molinar, principal i insubstituïble font de proveïment d’aigua potable d’Alcoi, i espais ambientalment valuosos”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *