foradia subscriutegrat

Vicenta Jiménez renúncia a la pòlissa de vida i al sou de senadora

Vicenta Jiménez ha adquirit la qualitat plena de Senadora • Ha renunciat a diversos privilegis derivats del Senat • "anem esforçar-nos per a portar la veu de la gent a les institucions”.

senadoalcoi

Promet acatar la Constitució i promet treballar per a portar la veu de la gent a aquesta Cambra”, aquestes han sigut les paraules amb les quals Vicenta Jiménez ha adquirit la qualitat plena de Senadora durant el Ple de Constitució de la Cambra Alta de Les Corts Espanyoles.

L’alcoiana, per coherència representativa, ha renunciat a diversos privilegis derivats del Senat, entre ells, la pòlissa de pensions privades, la targeta taxi, el parquing de les estacions… A més a més, solament cobrarà mensualment l’equivalent a tres sous mínims interprofessionals.

Segons afirma, el seu principal propòsit és aconseguir que el Senat siga útil per a les ciutadanes i ciutadans . En aquest sentit ha declarat que “és la meua intenció treballar estretament amb la nostra gent en el territori per a atendre als col·lectius i a la societat civil alacantina. Com sempre hem afirmat en Podem, abans de res volem i anem esforçar-nos per a portar la veu de la gent a les institucions”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *