foradia subscriutegrat

Els Veterans de l’Alcoyano presenten un partit amistós i solidari

El partit tendrà lloc al Collao, el 18 d’Octubre a les 19:00 hores amb una entrada única de 5 € que anirà íntegrament a les arques de l'organització, Càritas. En aquest partit es realitzarà un merescut homenatge al qual durant tantes dècades ha sigut el massatgista del Alcoyano, Manolo Cano, conegut també com “El Zorro”.

Veteranos 012

L’ex jugador del Alcoyano, Antonio Castillo, com a President, va presentar en societat a l’Associació de Veterans de l’Alcoyano, que arriba de la mà de la Fundació del Alcoyano. Castillo va presentar la que serà la primera activitat que van a realitzar; serà un partit amistós amb caràcter benèfic, sent Càritas l’ONG que rebrà la recaptació, i el València CF de veterans el rival.

En aquest partit es realitzarà un merescut homenatge al qual durant tantes dècades ha sigut el massatgista del Alcoyano, Manolo Cano, conegut també com “El Zorro”. Els veterans del Alcoyano han contactat amb vora 300 jugadors i en ex entrenadors com Juande Ramos, Juan Muñoz o Luiche, i també s’espera la presència de molts ex alcoyanistes mítics, i altres que estan en disposició de jugar com Barrios, els germans Porras, Eduardo, Edu, Gandía, Jorge, Cambra i un llarg etc.

Veteranos 015Pel València amb el seu president Al davant, Ferran Giner, s’esperen jugadors com Camarasa, Albelda, Robert, Juan Sánchez etc. En l’acte de presentació, estaven Antonio Castillo com a President dels veterans del Alcoyano, César Puig, President de la Fundació del Alcoyano, Rafael Segura representant de Càritas, i els ex jugadors Cambra i Rafa “Popi” Doménech.

El partit tendrà lloc al Collao, el 18 d’Octubre a les 19:00 hores amb una entrada única de 5 € que anirà íntegrament a les arques de l’organització, Càritas.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *