foradia subscriutegrat

LLiurament del 23 concurs fotogràfic de Bocairent

• El 23 Concurs fotogràfic de Bocairent recau en Manuel Alarte i en Juan Miguel Beneyto • Blai Vanyó i Francisco Pascual obtenen els segons premis i Juan Sanz l’accèssit local • Romandran exposades fins el 15 d’agost pròxim

bocairentConcurs_fotografic_guanyadors

El 23 Concurs fotogràfic ‘Bocairent i el seu entorn’ convocat per la Regidoria de Turisme va desvetllar els seus guanyadors el dissabte passat, 30 de juliol, al museu municipal ‘Antonio Ferri’ on romandran exposades fins el 15 d’agost pròxim les 85 instantànies presentades.

Els guanyadors van ser, en la modalitat de blanc-i-negre, ‘El viejo pozo’ de Manuel Alarte Pla va merèixer el primer premi mentre que el segon requeia en ‘El xiquet i el cabolo’ de Blai Vanyó Vicedo. Per la seua banda, la categoria de color va quedar encapçalada per ‘Brumas y luces’ de Juan Miguel Beneyto Vañó seguida de ‘Vinalopó’ de Francisco Vicente Pascual Esplugues. Finalment, l’accèssit a la millor obra de participant local va ser per a Juan Sanz Ferre per ‘Mariola la volem verda’.

El jurat va estar format pels fotògrafs Francisco Grau, Vicent Julià, Juanjo Alcaide i Remigio Silvestre, pel pintor Javier Cerdá i pel dissenyador Vicent Ramon Pascual baix la presidència de la regidora de l’àrea, Noelia Vañó.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *