foradia barnasants

Sainet a benefici del Campament Esplai dels Salensians

• L’Associació de Sant Mauro organitza la II Gala Solidaria ‘Somriures per Somriures’ • El sainet titulat 'Tu m’havies dit’ es representarà en dos sessions el 14 de novembre • Els actes estan enfocats per a arreplegar menjar i diners per a les dos ONG i per al ‘Campament Esplai’

sainet_solidari_caritas_asprohal_ALCOI

Un any més l’Associació de Sant Mauro prepara nombroses activitats, entre elles, el sainet que s’organitza per segon any en la II Gala ‘Somriures per Somriures’, en benefici del ‘Campament Esplai’ dels Salesians. La resta de les activitats serviran per a arreplegar menjar i diners per a què Càritas i Asprohal ho puguen repartir entre la gent amb dificultats.

El sainet titulat ‘Tu m’havies dit’ està dirigit i escrit per Ana María García i tendra lloc el pròxim 14 de novembre en dos sessions. A l’entrada es disposaran dos bidons per a què els assistents puguen fer la donació de menjar corresponent. L’any anterior es varen arreplegar un total de 600kg que es van donar a Asprohal a més dels diners que es van destinar a Càritas. Enguany el que s’arreplegue al sainet es destinarà a cobrir part de les necessitats del Campament Esplai dels Salesians. Mentre que el que s’arreplegue a la resta d’activitats, tant diners com menjar, es destinara a Càritas i Asprohal.

Miguel Márquez, en representació de Asprohal, ha donat les gràcies per la participació en esta iniciativa mentre que Rafael Tortosa, del Economato de Càritas ha explicat que s’han repartit en l’últim mes 35.000 litres de llet i s’han atorgat amb el que portem d’any 117.000 articles.

A més del sainet, una altra de les activitats previstes és la donació de sang el día 26 de novembre en l’antic asil, en el carrer El Camí, nº 42. Vicent Balaguer, Rector de Sant Maure ha remarcat la importància de què la població alcoiana conega la història i tradicions del patró de la ciutat i ha anunciat els actes al voltant de la celebració.

El tídue tindrà lloc el 26, 27 i 28 de novembre. L’homilia será a les 20h per part del director del Salesians Mario Pardos. El 29 de novembre hi haurà una misa solemne a les 12.30h. en la Parròquia de Sant Mauro presidida la celebració de la missa per Monsenyor Esteban Escudero. I l’últim dels actes serà el 3 de desembre amb una missa dedicada als associats difunts.

Font: Mireia Pascual./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *