foradia subscriutegrat

Nazaret: “Açò ha de pegar una petardà i començar des de zero”

• El poble és savi: valoració dels resutats electorals • Com cada quinzena, volem fer ressò de l’opinió pública dels alcoians i alcoianes del carrer • La seua experiència vital, les seues propostes de millora, les seues esperances i pors... Parlem amb Nazaret

Cada persona és un món i té el seu sistema de creences i costums privades. A més a més, formem part i contribuïm a conformar l’opinió pública. És a dir, tenim una opinió sobre les coses que ens afecten a tots. El que quotidianament anomenem política, malgrat que de tant en tant aquest concepte es confonga amb els partits polítics i els polítics.

Com cada quinzena, volem fer ressò de l’opinió pública dels alcoians i alcoianes del carrer. La seua experiència vital, les seues propostes de millora, les seues esperances i pors. I, per descomptat, la seua valoració sobre dels resultats electorals del 26 de juny.

nazaret elpobleessavi

“que se vayan todos los políticos a tomar por culo”

La nostra jove entrevistada, en concret té 23 anys, ha realitzat estudis de perruqueria i neteja. En l’actualitat, ens comenta, està buscant treball i, a la mateixa vegada, treballant a dies en el sector de la neteja. És molt complicat trobar un treball estable. El primer que et demanen és experiència, i si no en tens, no et volen”.

Una realitat que contrasta amb la de la generació dels seus pares, per exemple, la qual va gaudir d’un treball prou abundant i estable. Seguiria estudiant però al no tindre treball tampoc no es pot”.

¿Què ha de canviar perquè millore la situació tan precària del món laboral actual? “Açò ha de pegar una petardà i començar des de zero, com va succeir a l’època de Franco”.

des del seu punt de vista no n’hi ha cap polític que puga tindre la voluntat de millorar les coses.

Nazaret no va votar el 26Jperquè isca qui isca, van a continuar robant, i no van a mirar pel bé dels ciutadans”. De fet no s’ha informat dels resultats electorals. Perquè des del seu punt de vista no n’hi ha cap polític que puga tindre la voluntat de millorar les coses. Però si ha d’anomenar algun partit que siga especialment roín és Podemos, “perquè vaig sentir que van dir que volien apropar els presos polítics a les seues famílies ¿I les famílies que han enterrat als seus fills què?”, comenta indignada.

L’única forma que veu Nazaret per tal que es milloren les coses, insisteix, és, “parlant malament, que se vayan todos los políticos a tomar por culo”. Però això sí, que se’n vagen per la seua pròpia voluntat serà complicat.

 

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *