foradia cdturisme

La Generalitat concedeix a ACIF la medalla al mèrit de Protecció Civil

• Concedida pel president de la Generalitat, ACIF rebrà la medalla al mèrit de protecció civil en les pròximes setmanes a València

acif medalla

Per la seua tasca en matèria de protecció civil i emergències, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha concedit la Medalla al Mèrit de Protecció Civil, en la seua categoria de Plata, a l’Associació contra Incendis Forestals d’Alcoi, ACIF.

Creada el 1991, ACIF és una organització enfocada a l’extinció i prevenció d’incendis forestals i la protecció del medi ambient.

De forma altruista els seus membres ajuden als incendis, equipats amb mitjans tècnics propis i capaços d’extingir, amortitzant les despeses de material i els que es generen en l’incendi, amb recursos propis i de petites subvencions que rep aquest col·lectiu.

A més, el temps que no hi ha incendis, l’Agrupació té com prioritats a la reforestació i la preparació contra pròxims esdeveniments mitjançant cursets, tant teòrics com pràctics.

Des dels seus inicis fins ara ACIF ha adquirit una gran experiència, actuant en la majoria dels sinistres ocorreguts a les nostres comarques. El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha felicitat a aquesta entitat pel seu reconeixementcal ressaltar sens dubte el seu treball per protegir el nostre entorn”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *