foradia pressupostparticipatiualcoi

A l’espera de la reparació del Pont Fernando Reig  

• El Pont de Fernando Reig continua tancat, tant a vehicles com a vianants • Sabem que el tirant trencat s’havia de dur al laboratori • Va informar la subdelegació que no serà una cosa ràpida

 

pont fernando reig

La circulació pel Pont de Fernando Reig continua tancada, tant a vehicles com a vianants. Segons va confirmar la subdelegació del Govern un tirant del Pont està trencat.

Per qüestions tècniques, “només 3 o 4 empreses poden fer aquesta reparació, pel que no serà una cosa ràpida”, va informar la subdelegació del govern central.

Per les últimes notícies que ens han arribat sobre la reparació, sabem que el tirant trencat s’havia de dur al laboratori per estudiar les característiques.

El pas següent serà la seua substitució, però no es donarà fins després de la reunió del Govern amb els grups municipals que està convocada per a la setmana del 29.

Cal recordar que a principis d’aquest any el Govern de la Generalitat va anunciar la inversió d’1’5 milions d’euros destinada al seu manteniment i reparació.

A nivell de curiositat, el pont va ser construït entre 1985 i 1987 per Dragados y Construcciones, S.A. segons projecte i direcció d’obra de IDEAM, S.A., consultora de PACADAR. Va ser inaugurat en 1987. El seu preu de construcció va ser aproximadament de 1.000 milions de les antigues pessetes i va obtenir el premi Construmat a la millor obra d’enginyeria civil de l’any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *