foradia ivace

En marxa el Programa Xarxallibres

• 1.400 alumnes alcoians ja han presentat la documentació per a demanar les ajudes per als llibres de text de la Xarxallibres • Els set primers dies no han presentat incidències i està caracteritzant-se per la fluïdesa • Des del govern local s'ha anunciat que l'import es farà efectiu en febrer

xarxa_llibresEnguany molts alumnes van a poder gaudir d’ajudes a llibres de fins a 100€.

El procés a Alcoi ja està en marxa, com a la resta del País Valencià a través de la iniciativa presentada pel govern valencià baix el títol Xarxallibres.

La primera fase del programa va a bon ritme en Alcoi, en els 7 dies que porta obert el termini de presentació de les sol·licituds més de 1.400 alumnes de la ciutat han presentat ja la documentació a través dels col·legis de Sant Vicent , Santa Anna, IES Pare Vitòria, Col·legi Arnauda i Sant Vicent de Paul.

No s’han destacat incidències, els tràmits són fluïts i el procés està sent molt ordenat segons comenta el Regidor d’Educació, Alberto Belda. Des de l’Ajuntament també es recorda als pares que no hagen pogut assistir els dies marcats per al seu centre educatiu, que al final del termini, hi ha dos dies, el 14 I 15 de gener per a subsanacions.

Belda ha assegurat que es calcula que a principis de febrer ja es podrà fer efectiu l’import: “Tant l’Ajuntament com Conselleria ja han consignat les seues partides, esperem que Diputació també ho faça per a què els pares puguen rebre tota l’ajuda anunciada”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *