foradia subscriutegrat

Aquest cap de setmana tornen els Jocs Esportius Municipals

Després de l'aturada nadalenca el dissabte 13 i diumenge 14 de gener es disputa la primera jornada de competició dels Jocs en 2024

Totes les modalitats d’esport d’equip a excepció del volei reprenen les seues competicions regulars aquest cap de setmana amb un total de 47 partits repartits per diferents instal·lacions esportives de la ciutat.

Per al matí de dissabte hi ha fixats partits de minibàsquet, futbol 8, futbol sala i futbol 11 en llocs diversos com el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, el Poliesportiu Juan Agudo Garat, el Poliesportiu de Batoi o els centres educatius Miguel Hernández i Sant Vicent. També aquesta setmana s’uneix a la competició el pavelló Georgina Blanes del Campus UPV d’Alcoi. En definitiva, un mapa d’instal·lacions extens i repartit per zones diverses de la ciutat amb la intenció de diversificar espais per a també afavorir la visualització i promoció dels diferents barris.

Al marge dels partits que es juguen a Alcoi, el caràcter comarcal dels Jocs Esportius fa que també es juguen partits a localitats veïnes com Onil, Cocentaina, Banyeres, Muro, Ibi o Albaida.

Destacar també d’aquesta primera jornada el fet que s’hagen retardat els inicis dels partits una hora per a protegir els joves esportistes de les baixes temperatures matinals. Així doncs, tots els partits començaran a partir de les 10 hores.

A les modalitats d’equip se suma la tercera jornada de la Lliga Local Jocs Esportius de BMX que evidentment se celebrarà en el Circuit Municipal en la partida de Trencacaps.

Per a la setmana pròxima, concretament per al dissabte 20 de gener, tindrà lloc la IV Jornada de l’Endurance Sport League, en aquesta ocasió una jornada d’escalada en el rocòdrom municipal instal·lat en el Pavelló Miguel Sarasa. Per a aquesta jornada dirigida a esportistes en edat escolar ja s’han obert les inscripcions que són evidentment gratuïtes. Es pot trobar tota la informació en la secció d’esports de la web d’Ajuntament d’Alcoi, www.alcoi.org.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *