foradia pressupostparticipatiualcoi

Refrescar-se entre muntanyes: Alcoi-Barranc del Cinc

Hui proposem que el dia que vulgueu, s’alceu prompte i aneu a refrescar-se entre muntanyes: Alcoi-Barranc del Cinc. Distancia 11,7km. Desnivell acumulat 558m

Ja ha arribat el bon temps i amb ell millor temperatures i encara que alguns poden gaudir de viatges fora la ciutat, alguns romanen per treballar o simplement per passar les vacances tranquils a casa.

Hui proposem que el dia que vulgueu, s’alceu prompte i aneu a refrescar-se entre muntanyes. El paratge que ens envolta és un dels més bells de la provincia, gaudim de serres que ens permeten fer rutes de senderisme de tot tipus d’extensió i dificultat, adaptades a les necessitats de cadascun. Vos oferim a continuación diverses rutes:

barranc del cinc

Alcoi-Barranc del Cinc

Distancia 11,7km

Desnivell acumulat 558m

Deixem el cotxe en la piscina municipal d’Alcoi o anem caminant fins allí. Iniciem la pujada fins al Preventori i des d’ací agafem la carretera fins l’encreuament del camí que puja a la pedrera. Les vistes i l’ubicació del lloc ens permet veure voltors, que acompañen moltes vegades al caminant sobrevolant durant diversos metres.

Seguim pel camí fins a arribar a la carretera, agafem a la dreta fins a arribar al mas, i ens endinsem pel camí de la dreta. Tot seguit travessem el Barranc del Cinc fins eixir a la carretera del Preventori, que ens conduirá de nou a la piscina.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *