lasarga subscriutegrat

El PP satisfet per la senyalització turística

Carmen Payá recorda que ha estat possible gràcies a la iniciativa dels populars. Des del PP es feliciten pel fet que Alcoi compte amb senyalització com a destinació turística –categoria cultural- en tots dos sentits de l'autovia A-7 al seu pas per Alcoi.

PDF de CarDimEls populars recorden que la gestió d’aquest expedient es va tramitar gràcies a la petició que el grup del PP va formalitzar en Ple. La gestió del PP també es va ampliar a aconseguir que des de la Subdelegació del Govern a Alacant donés el vistiplau a la instal·lació d’aquest tipus de senyalització.

L’edil popular, Carmen Payá, ha recordat que “aquest sistema de senyalització turística pot ser un reclam molt vistós i cridaner pels milers de vehicles que diàriament circulen per l’autovia A-7”. En aquest sentit, Payá assenyala que “quan un circula per una autovia i es troba amb aquest tipus de reclams li desperta l’atenció i motiva la seua visita”.

A partir d’ara, Alcoi es convertirà en l’únic municipi indicat amb aquest tipus senyalització durant els 160/170 kms que separen Alacant i València per la A-7, més coneguda com a autovia de l’interior.

Ja finalment, Payá s’ha dirigit a l’edil de Turisme, María Llopis, per apuntar-li “està ben que anuncie la instal·lació en l’autovia d’aquesta senyalització, però tampoc passaria gens si recordés a qui es deu la iniciativa, és a dir al PP, així com les gestions realitzades pel grup del PP en aquest assumpte”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *