foradia subscriutegrat

Carlos Mazón es reuneix amb els alcaldes d’Ibi, Benimassot i L’Orxa per a atendre les seues demandes

Actuacions de millores en carrers, instal·lacions i assistència són algunes de les necessitats bàsiques que requereixen els consistoris

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha rebut en el Palau Provincial als alcaldes d’Ibi, Rafael Serralta, Benimassot, Rafael Cano, i L‘Orxa, Juan Pablo Pinar, per a abordar amb ells les necessitats de cada localitat i establir una col·laboració fluida.

Els edils han traslladat a Mazón les principals inversions que requereixen les seues localitats, fonamentalment centrades en projectes de legislatura.

Reurbanització de carrers, millores en instal·lacions i propostes soci assistencials són algunes de les peticions concretes que li han traslladat al president, qui ha repassat amb ells les inversions més destacades que té en marxa la Diputació d’Alacant en els seus consistoris.

Carlos Mazón ha ressaltat la importància d’aquestes reunions de treball que permeten “mantindre un contacte directe amb els alcaldes i escoltar de primera mà les seues demandes“. En aquesta línia, el responsable provincial ha avançat que continuarà rebent durant les pròximes setmanes a altres alcaldes per a prendre nota de les seues propostes i requeriments.

Les trobades han comptat també amb la presència del diputat per la comarca, Javier Sendra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *