lasarga ajualcoipresuparticipa

Obres de millora al Teatre Principal

• L'Ajuntament d'Alcoi està duent endavant dues actuacions al Teatre Principal • Com a curiositat, comentar que el Teatre Principal va ser estrenat el 1838, dissenyat per l'arquitecte municipal Joan Carbonell i Satorre

L’Ajuntament d’Alcoi està duent endavant dues actuacions al Teatre Principal: la rehabilitació de la coberta i la reparació d’un badall del mur posterior de l’escenari. La inversió total serà de 6.755,60 euros.

La coberta està sent rehabilitada per Proyectos y Subcontratas, SL, que va presentar la millor oferta econòmica, 5.900,20 euros (IVA inclòs). A més, s’està reparant mitjançant un cosit estàtic amb grapes d’acer i el reblert de les juntes amb morter de calç, un badall existent en el mur posterior de l’escenari, justament en un dels punts on recolza el teler de fusta situat al sostre, el total del pressupostat és de 855,40 euros.

Com a curiositat, comentar que el Teatre Principal va ser estrenat el 1838, dissenyat per l’arquitecte municipal Joan Carbonell i Satorre. En 1879, l’interior va ser modernitzat una primera vegada per l’arquitecte municipal Josep Moltó i Valor. Des dels anys 1930 va ser transformat progressivament en una sala de cine. El 1979 va ser modernitzat per segona vegada. En 2003 va haver de tancar per problemes de seguretat. Finalment va tornar a la seua funció original després d’una restauració el 2006.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *