foradia pressupostparticipatiualcoi

Impressions i dades del Conseller sobre Home Textils

Les empreses han exportat per valor de 72 milions d'euros, un 6,8% més que el mateix període de l'any anterior • L'objectiu prioritari de la conselleria en matèria industrial és la reindustrialització • També ha visitat a les empreses que participen en el Saló Internacional de Calçat

consellretextilhome

Rafa Climent, Conseller d’Economia, Blanca Marín, Secretària Autonòmica d’Economia, i Júlia Company, Directora General del IVACE, van visitar el divendres la fira Home Textils Premium by Tèxtil-Llar.

Segons comenta Climent, el nou format de fira ha aconseguit incrementar les exposicions, visites i vendes en el sector: “estem davant la consolidació de la recuperació d’un dels sectors amb més arrelament en el nostre teixit industrial i prova d’açò és que entre gener i juny d’enguany les empreses han exportat per valor de 72 milions d’euros, un 6,8% més que el mateix període de l’any anterior”.

Amb un 65%, la participació en el certamen que ha reunit a Madrid a 71 signatures, un 53% més que en l’edició anterior, i amb compradors de 29 països, les empreses del sector tèxtil-confecció de la Comunitat Valenciana han aconseguit liderar aquesta edició de Home Tèxtils Premium.

Convé destacar que el tèxtil representa aproximadament el 4% de les inversions sol·licitades en projectes al IVACE i suposa el 6% de l’import de les ajudes concedides a tots els sectors per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

Per la seua banda, IVACE Internacional, en col·laboració amb el ICEX i ATEVAL, ha organitzat una missió de prop d’un centenar de compradors procedents de països com Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Hongria, Panamà, Polònia i Uruguai.

D’altra banda, Climent ha assenyalat que l’objectiu prioritari de la conselleria en matèria industrial és la reindustrialització del nostre territori, en la qual el sector del calçat tindrà un paper fonamental.

En aquest sentit, Climent i el seu equip també ha visitat a les empreses que participen en el Saló Internacional de Calçat i Complements (MOMAD Shoes), un aparador oportú per a donar a conéixer el producte valencià, segons Climent.

En aquesta segona edició de MOMAD Shoes participen 500 signatures, en les quals destaquen les empreses alacantines.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *