foradia pressupostparticipatiualcoi

Pablo de Gracia, nou president de la Cambra de Comerç: “donarem un ferm suport a les empreses”

• “Volem aportar aires nous, demostrar que la Cambra és un instrument d’utilitat per a la nostra societat, i que la gent torne a creure en ella" • Entre les seues línies estratègiques,  Pablo de Gracia destaca la voluntat d’obrir camins més enllà de la localitat alcoiana

Pablo de Gracia ha sigut elegit per majoria absoluta com a nou president de la Cambra de Comerç d’Alcoi. L’entitat comença una nova etapa amb un nou equip directiu que demostra una intenció de renovació: “volem aportar aires nous, demostrar que la Cambra és un instrument d’utilitat per a la nostra societat, i que la gent torne a creure en ella: donarem un ferm suport a les empreses de la zona”.

Entre les seues línies estratègiques,  Pablo de Gracia destaca la voluntat d’obrir camins més enllà de la localitat alcoiana, a la resta de municipis. Un punt a favor d’aquest objectiu és el fet que Pablo de Gracia és l’actual president de la Federació d’Empresaris de L’Alcoià i El Comptat, FEDAC.

Altre dels objectius principals del nou president de l’entitat és el de promoure l’exportació dels productes i empreses del voltant.

En total han sigut 22 de les 27 persones de la directiva les que s’han incorporat a aquesta nova etapa de l’entitat. Entre elles, Jorge Vaquer i Natxo Gòmez com a vicepresidents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *