foradia mediambient

Activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

Campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar • "Amb Bici per la Via Verda" • Autobusos urbans sense cost • Activitats del Departament d'Educació Viària de la Policia Local.

setmanamobilitat

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) prepara activitats a la ciutadania per a participar. Una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l’ús de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els viatges a peu.

El divendres 23 es realitza  una passejada guiada a les 18.30 de la vesprada en el parc de la Font Roja.

Dissabte 24 de setembre, els alcoians podran utilitzar els autobusos urbans sense cost. A més, es realitzarà un concurs amb sorteig de regals, #FaceBus, que consisteix en fer-se una autofoto (selfie) dins de l’autobús urbà que cal pujar a les xarxes socials.

L’activitat “Amb Bici per la Via Verda”, un esdeveniment que aprofitarà per a fomentar l’ús de la bicicleta, serà el diumenge 25 de setembre. L’eixida serà a les 9 del matí i passarà per Cocentaina, Muro, Beniarrés i L’Orxa fins a arribar a Villalonga.

D’altra banda, des del Departament d’Educació Viària de la Policia Local, han preparat diferents activitats relacionades amb la Seguretat Viària per la Setmana de la Mobilitat: fullets informatius explicant el significat d’algunes marques viàries que es repartiran pels Centres de Majors, AAVV i col·legis; i missatges pintats a diferents llocs de la ciutat, on s’ha comprovat que hi ha algunes confusions a l’hora d’interpretar les marques viàries.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *