foradia subscriutegrat

Estalvia amb la Targeta Visa Club Acme a la gasolinera Algars

Parlem amb els gerents de la gasolinera Algars perquè ens comenten els avantatges de la targeta Visa Club Acme

cada vegada que repostes en la gasolinera Algars, acumules un descompte de 8 cèntims d’euro per cada litre repostat de qualsevol carburant”

  •  Que és la targeta Visa Club Acme?:

És una targeta de prepagament/moneder, que a diferència de les quals ofereixen els bancs, no està vinculada a cap compte bancari i que, a més, en aquest cas, és anònima.

Una targeta de prepagament/moneder és aquella que per a pagar amb ella, abans cal recarregar-la amb saldo. Un símil seria la targeta de mòbil prepagament, en la qual el saldo que té, serveix per a fer trucades; i en aquesta el saldo és per a pagar les teues compres en comerços.

  • Quins són els seus avantatges?:

A més dels avantatges que anirem desgranant en aquesta entrevista, respecte a les targetes prepagament, vull destacar la que és especifica i exclusiva d’aquesta; i és que de forma online, cada vegada que repostes en la gasolinera Algars, acumules un descompte de 8 cèntims d’euro per cada litre repostat de qualsevol carburant, o el que és el mateix, estaràs repostant al preu d’una gasolinera “lowcost”, però amb la diferència que en l’estació de servei Algars, t’atenem i et servim el combustible.

Una altra característica molt important és el seu anonimat. Hem de tenir en compte que pel fet de ser anònima, el saldo de la targeta no és embargable per cap acció administrativa o particular. És inclús més segura que un compte bancari. Cal recalcar que té un saldo màxim acumulable de 10.000 €.

  • Que em costa com a consumidor obtenir la targeta?:

Obtenir la targeta és totalment gratis. Solament té un cost en cas de perduda, robatori o extraviament, de 3 €, que es cobren per obtenir un duplicat. A més a més, en el cas de recarregar-la, no per via del descompte en repostar, té un cost del 0,5% per als clients habituals de la gasolinera, i un 2% als clients que no la usen com a mitjà d’acumular el descompte dels repostats obtinguts en la gasolinera Algars.

Es pot usar per a pagar en qualsevol establiment físic o d’internet del món que accepte VISA”

  • En què establiments puc pagar amb ella?:

Es pot usar per a pagar en qualsevol establiment físic o d’internet del món que accepte VISA. En el cas dels establiments virtuals en internet, no es pot usar quan el comerç requereix identificació de la persona que està pagant, doncs com hem dit anteriorment, la targeta és anònima i no es pot saber qui l’està usant.

  • A més d’en la gasolinera Algars en quins altres llocs es pot recarregar?:

La pots recarregar tant a través del descompte obtingut en el repostat com a través de la recàrrega manual a voluntat de l’usuari. Aquestes dues accions es poden realitzar en totes les estacions de servei adherides al programa i les quals es poden consultar en la web www.ahorraclubacme.com, en la pestanya de “localizador”

En breu està previst que també es puga recarregar a través de la web, amb una targeta de crèdit o carregue en compte bancari.

  • Com puc gestionar el saldo de la targeta?:

No solament el saldo, sinó també es poden gestionar tots els moviments. En el moment de lliurament de la targeta també es lliura un codi d’usuari i amb aquest, i a través de la web, s’obté una contrasenya (Que es pot canviar a posteriori), per a, d’aquesta forma, accedir al perfil privat, on en primer lloc s’activarà la targeta i a partir d’ací es podran consultar tots els moviments de la targeta. Igual que si anara un compte bancari.

En qualsevol cas, per a aquells usuaris que no estiguen familiaritzats amb les aplicacions en internet, podran tenir informació del saldo de la targeta cada vegada que realitzen una recàrrega, bé per acumulació de descompte o bé per recàrrega manual a voluntat. Aquesta informació apareix al peu del tiquet de la recàrrega, i solament informarà del saldo, però no dels últims moviments.

  • Com puc sol·licitar la targeta?:

La targeta es pot sol·licitar per dos mitjans, en primer lloc acudint a l’estació de servei Algars i emplenant un breu formulari, o també emplenant el mateix formulari en la web www.ahorraclubacme.com, en la pestanya “sol·licitar”. En tots dos casos serà necessari aportar una fotocòpia del DNI.

Parlem també amb un usuari targeta Visa Club Acme perquè ens comente la seua experiència.

  • Què significa per a tu la targeta Visa Club Acme?

La tinc des de fa més d’un any i estic molt content amb ella, la use al dia a dia. Un dels aspectes que més m’agrada és que amb aquesta targeta no cal que portes diners en efectiu a la butxaca. Així i tot, si necessites diners en efectiu pots traure amb ella en qualsevol caixer. Però tampoc és el mateix que una targeta de crèdit o dèbit, té més avantatges perquè, per exemple, no ha d’estar vinculada a cap compte bancari, i per tant tampoc té un cost d’ús i manteniment.

  • Quin ús fas d’ella?

M’he acostumat i ara faig totes les compres amb ella: al supermercat, a les tendes de roba, als comerços, per demanar productes d’internet… I per descomptat a la gasolinera, que cada vegada que reposte em fan un descompte de 8 cèntims per litre de combustible. Pareix que no, però són diners que t’estalvies. Quan t’adones has estalviat més del que pensaves.

  • Això és un distintiu important, veritat?

És un avantatge perquè en altres gasolineres et fan descomptes del preu del combustible, però no tenen servei al públic: t’has de posar tu la gasolina. En la gasolinera Algars, que és on jo reposte normalment, sí que t’atenen: et posen la gasolina i t’ajuden quan necessites ajuda de qualsevol tipus. I d’amunt et fan descomptes que m’ajuden a estalviar en les compres que faig al dia a dia.

esalgars

Gasolinera Els Algars, autovia Alcoi-Cocentaina./

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *