foradia subscriutegrat

Ruta històrica i literària per Cocentaina i a Muro contacontes

La ruta és gratuïta, dura un parell d'hores i està oberta a tots els públics. L'historiador Rafa Enguix i l'escriptor Francesc Gisbert actuaran de guies d'una ruta basada en la història de Cocentaina. també hi haurà un espectacle de contacontes el dissabte 4, a les 11:15, a la biblioteca de Muro.

Invitació-Ruta-05-10-2014

Invitació a la Ruta històrica i literària per Cocentaina../

Diumenge 5 d’octubre, a les 11 hores, es convoca una nova edició de la ruta històrica i literària per Cocentaina. L’historiador Rafa Enguix i l’escriptor Francesc Gisbert actuaran de guies d’una ruta basada en la història de Cocentaina, a partir de la novel·la La llegenda del corsari. L’itinerari comença les 11, davant del palau Comtal, i recorre els carrers de la vila cristiana i del raval morisc. Hi ha diferents parades en què es contaran anècdotes històriques i llegendes relacionades amb Cocentaina.

Maria-a-Muro-copia

Dins dels actes de la Coordinadora pel Valencià, també hi haurà un espectacle de contacontes el dissabte 4, a les 11:15, a la biblioteca de Muro. Rosanna Espinós es convertirà en Maria L’Espantall per a explicar històries als més menuts, basades en el llibre La Maria no té por. L’entrada també és lliure.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *