foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria comença el curs amb novetats

• Nou i prometedor Cicle de grau superior: Educació i Control Ambiental • Altre servei educatiu destacable del Pare Vitòria és el Batxillerat nocturn • Cal recordar que les matrícules, tant per al Batxillerat nocturn com per al Cicle formatiu, continuen obertes al públic.

Tonigonzalez_pare_vitoriaUn bon inici de curs, amb una bona gestió i una excel·lent matriculació, així és com defineix l’inici de curs el Director de l’IES Pare Vitòria, Toni González.

Entre les novetats de l’Institut, aquest any compten amb un nou i prometedor Cicle de grau superior: Educació i Control Ambiental. En paraules de Toni, “un cicle, únic a la província d’Alacant, que donarà l’oportunitat als seus alumnes de poder treballar en un sector d’importància creixent, tant en l’àmbit públic (espais forestals, parcs naturals) com el privat de l’entorn”.

Altre servei educatiu destacable del Pare Vitòria és el Batxillerat nocturn. Una possibilitat d’estudiar amb compatibilitat d’horari i temps amb el treball personal. Segons el Director de l’IES, “oferim moltes facilitats perquè qualsevol persona puga compaginar els seus estudis amb la seua ocupació: per exemple, no és necessari assistir a totes les hores ni matricular-se en totes les assignatures, i a més, les assignatures aprovades un curs ja no cal cursar-les“.

Cal recordar que les matrícules, tant per al Batxillerat nocturn com per al Cicle formatiu, continuen obertes al públic.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *