foradia subscriutegrat

El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes treballa projectes estratègics

• Pla de Dinamització Territorial per definir els projectes estratègics • L’objectiu final és la definició de projectes reals

El Consorci de les Comarques Centrals Valencianes (CCCV) està treballant en el Pla de Dinamització Territorial per definir els projectes estratègics pels quals s’apostarà els pròxims anys.

Ja ha començat la segona part del Pla, una vegada definits els reptes als quals s’enfronta el territori, que consistirà en cinc tallers en diferents municipis sobre Sostenibilitat i Medi Ambient, Innovació, Indústria, Turisme i Comerç.

El Pla de Dinamització Territorial és el primer gran pas que ha donat el Consorci en aquesta nova etapa encetada al mes de maig del 2016, després d’estar inactiu des del 2004 al 2015, amb un territori format per vuit comarques i més de 600.000 habitants. La iniciativa pretén definir de forma conjunta i participativa les línies d’actuació per als pròxims anys, especificant projectes concrets dins de cinc eixos estratègics: indústria, turisme, comerç, innovació i sostenibilitat.

El President del Consorci i alcalde d’Alcoi, Toni Francés, explica que “l’objectiu final és la definició de projectes reals, concrets i executables que donen resposta a les necessitats del nostre territori”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *