foradia subscriutegrat

Tota l’actualitat del setembre d’Alcoi i voltants a El Gratis

• Amb un exemplar de El Gratis pots estar actualitzat • A la teua papereria, El Gratis, per 1 €.

Totes les novetats de l’Ajuntament d’Alcoi, les opinions de la resta de grups municipals, les demandes de les associacions, els fets i successos més significatius de la ciutat i l’entorn, les festes dels pobles del nostre voltant amb les festes a Planes, els esdeveniments socials… Amb un exemplar de El Gratis pots estar actualitzat de tot això durant quinze dies.

el gratis

I a més, obtindràs informació més pausada i amb més profunditat d’altres temes. En aquest exemplar, per exemple, fem una entrevista a fons al President de la Societat Naturista Vegetariana, David Román, que ens conta la història i tasca de l’associació i ens ajuda a comprendre assumptes importants sobre l’alimentació i la medicina actual.

També hem parlat amb Paco Agulló, que ens conta tota l’actualitat sobre la Diputació d’Alacant (quin és la seua funció, què fa actualment i perquè, des del seu punt de vista, cal “carregar-se-la”) i ens dóna la seua visió política sobre la governança d’Alcoi.

La secció “El poble és savi” la dediquem a parlar amb els nostres veïns i veïnes del carrer sobre setembre i començ de nova temporada. Els nostres entrevistats pertanyen en aquest cas al sector de l’hostaleria, de l’educació infantil, de la perruqueria, de la música i de la sanitat.

Altres temes que es tracten als articles d’opinió d’aquesta edició són: les persones que donen menjar als gats del carrer, una reflexió sobre el potencial d’internet com a base de dades privades massives, un sobre l’actualitat de la Unió Europea, altre sobre el potencial del turisme d’Alcoi, …

Tota aquesta informació, i molta més, sempre combinada de les recomanacions en quant els millors serveis, empreses i productes de la zona. A més de les noves propostes per estudiar, diurne o  nocturne, a  l’IES Pare Vitòria.

A la teua papereria, El Gratis, per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *