foradia subscriutegrat

Mitjans de comunicació internacionals, Camilo Sesto i representants polítics presents a l’Entrada

• La tribuna d’autoritats de l’Ajuntament s’omplirà de gom a gom tant durant l’Himne com al llarg de les Entrades • L’Ajuntament d’Alcoi ha acreditat ja a més de 180 periodistes

La tribuna d’autoritats de l’Ajuntament s’omplirà de gom a gom tant durant l’Himne com al llarg de les Entrades. Ja ha confirmat la seua presència Dia Músics, el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, i el President de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro.

Pel que fa al dia de l’Entrada, estaran el President Generalitat, Ximo Puig i Enric Morera (President Corts). A més han confirmat la seua assistència: el conseller d’Hisenda Vicent Soler i el d’Economia Rafa Climent, així com la Secretari Autonòmica de Transparència, Zulima Pérez. 8 Directors Generals de la Generaliat i 1 del Ministeri,

2 senadors: l’alcoiana Vicenta Jiménez i Pilar Lima; 6 diputats nacionals, entre ells, Rita Bosaho, Txema Guijarro, Àngela Ballester.

Diversos diputats autonòmics i provincials, estre els que estan el vicepresident de la Diputació d’Alacant, Eduardo Dolón, el Diputat de Medi Ambient, Javier Sendra i el portaveu de Compromís, Gerard Fullana.

A més estaran presents alcaldes de ciutats importants de la província Alacant i València: Xàtiva, Denia, Gandia, Alaquàs, Pego. Tanca la representació política els alcaldes de la comarca com: Mireia Estepa (Cocentaina), Humi Guill (Onil) i Francesc Ramón Valls (Muro).

El fill predilecte de la ciutat i Medalla d’Or d’Alcoi, Camilo Sesto, també veurà les festes des de el nostre Ajuntament.
El món de l’educació també està entre els convidats amb el Rector d’Alacant, Manuel Palomar, i el Vicerrector de Cultura de la Universitat d’Alacant, Carles Cortés.

També estarà el Coronel i altres càrrecs de la Guàrdia Civil, així com, Manuel Lafuene, Cap de la Policia Autonòmica d’Alacant.

Junt amb els convidats oficials, s’ha de ressenyar que el servei de comunicació de l’Ajuntament d’Alcoi ha acreditat ja a més de 180 periodistes a falta que a última hora s’incorporen alguns més.

Mitjans com TVE envien equips d’informatius, a més dues productores estrangeres realitzaran capítols documentals a les nostres festes, per una banda TELECOM STAFF, INC de Japó, que traballa per a TV Asahi i per altra la productora colombiana “En Blanco” farà un capítol per a una web sèrie.

També hi haurà 13 periodistes en un press trip amb el que col·labora el Patronat de Turisme Costa Blanca, hi ha acreditats mitjans d’Alemanya, Dinamarca, Holanda, Itàlia i Rússia.

Cal assenyalar que els mitjans local i de la comarca, reforcen els seus dispositius per oferir la millor informació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *