foradia subscriutegrat

Isabel-Clara Simó i Pep Cortés tindran uns nous premis a Alcoi

Dins dels Premis Ciutat d'Alcoi s'inclourà el Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó i el Premi de Teatre Pep Cortés

Durant la roda de premsa en la qual s’ha anunciat el cartell de la pròxima Mostra de Teatre, el regidor de Cultura, Raül Llopis, ha aprofitat per a anunciar que a més que la mostra estarà dedicada a l’actor alcoià Pep Cortés, que va faltar recentment, es realitzaran una sèrie d’homenatges a la seua figura.

A més, ha destacat que es crearan uns nous premis dins dels Premis Ciutat d’Alcoi. Per una banda el Premi de Teatre Pep Cortés, i per altra el Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó. Aquests premis serveixen com a reconeixement d’aquestes dues figures importants dins de la cultura de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *