foradia subscriutegrat

Primera xerrada del cicle d’arquitectura a l’Àgora

• Un cicle de xerrades sobre l’arquitectura de la ciutat amb el títol ‘Alcoidemà’ • Més de 50 assistents a la primera xerrada

ciclearquitectura

La regidoria de Territori i Ciutat Intel·ligent ha proposat un cicle de xerrades que es duran a terme durant els pròxims mesos sobre l’arquitectura de la ciutat amb el títol ‘Alcoidemà’. Aquest cicle es realitzarà de forma paral·lela amb l’exposició pública del PGE, Pla General Estructural.

El passat divendres va tindre lloc la primera d’aquestes xerrades a l’Àgora d’Alcoi. Van assistir més de 50 persones, van intervenir juntament amb el regidor, Manolo Gomicia, els arquitectes Jaume Prat, Carles Sánchez i Hèctor Payà que van parlar de la creativitat com a base qualsevol idea arquitectònica o urbanística.

En altres conferències es parlarà de l’ordenació del territori, la renovació urbana i la rehabilitació edificatòria. Es planteja com un debat continu, on la temàtica principal serà la ciutat d’Alcoi i els projectes que s’estan duent a terme. A més, es compartiran altres experiències i projectes que han realitzat joves arquitectes d’Alcoi i rodalia que estan treballant fora de la nostra ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *