foradia pressupostparticipatiualcoi

Voluntaris recuperen la Font de l’Hortet del Pobre

• Alts nivells de brossa dins de la bassa acumulada • El col·lectiu convida a la gent que vulga participar

font-hortetEl col·lectiu Caminos de Herradura, grup de voluntaris mediambientals, s’ha proposat recuperar la Font de l’Hortet del Pobre, i en concret han començat netejant la bassa, que ha estat durant tot l’estiu buida d’aigua i plena de brossa.

Al seu lloc web, el col·lectiu reconeix que aquesta és una labor complicada pels alts nivells de brossa dins de la bassa acumulada durant molts anys, però compten amb l’ajuda de la Gerència de Medi Ambient d’Alcoi, que els ha facilitat ferramentes i un contenidor per a les escombres.

Segons comenten els voluntaris, la brossa de la bassa arriba a 80 centímetres d’altura. Entre ella han tret, a més d’una bona quantitat de grans pedres, materials extravagants com ara una paella. Afegeixen que els laterals també estan erosionats pel pas del temps. No obstant això, l’optimisme i les ganes de netejar és l’actitud que guia als voluntaris, i ja estan arribant al fons de la bassa, que és on estan les fugues d’aigua.

El col·lectiu convida a la gent que vulga participar en la seua labor a anar a la Font dissabte i diumenge a partir de les 8:00 del matí.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *