foradia pressupostparticipatiualcoi

LABORA col·loca un punt mòbil per a orientar en la cerca d’ocupació

L'espai està disponible els dies 3, 4 i 5 de maig a l'avinguda del País Valencià per a atendre a qualsevol interessat

El Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana, a través de l’Espai Labora, col·locarà un nou punt mòbil en Alcoi per als propers dies 3,4 i 5 de maig. Aquest espai gratuït busca divulgar sobre l’orientació dels serveis d’informació i ocupació. Totes aquelles persones interessades que vulguen demandar serveis d’ocupació poden apropar-se per a rebre una atenció personalitzada.

Actualment, el servei d’ocupació de la Generalitat Valenciana disposa de dos autobusos adaptats per a recórrer les diferents comarques valencianes i els diferents campus universitaris. En Alcoi concretament, el punt mòbil estarà situat en l’Avinguda del País Valencià, des de les 9 fins a les 20 hores. 

Cal destacar que, no és necessari estar inscrit en els Espais LABORA per a ser atesos. Es tracta d’un punt gratuït que prestarà atenció personalitzada a qualsevol persona demandant d’ocupació o informació.

“Aquest servei, fruit del conveni que va signar l’Ajuntament d’Alcoi amb el Servei Valencià d’Ocupació i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, és una molt bona oportunitat per a rebre orientació i buidar dubtes relacionats amb la inserció laboral”, ha assegurat el regidor d’Ocupació d’Alcoi, Alberto Belda.

A més a més, aquest punt mòbil de LABORA coincideix amb una nova edició del Fòrum d’Ocupació. Baix el lema ‘Job Talent’ està organitzat pel departament de Promoció Econòmica i amb col·laboració de la UPV-Campus d’Alcoi. Aquest fòrum tindrà lloc el 5 de maig al campus universitari. Tanmateix, es tracta d’un encontre entre estudiants i empreses per a abordar les eixides professionals de les titulacions cursades.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *