foradia pressupostparticipatiualcoi

Remodelat el Parc dels Tubos de la Zona Nord

• Les obres del Parc dels Tubos han costat un total de 60.291€. • "Un bon exemple de que la participació ciutadana té resultats".

parc-tubos

La remodelació del Parc dels Tubos de la Zona Nord ha costat un total de 60.291€. Aquestes obres, que van començar a principis de setembre, es troben dins de la partida aprovada als últims pressupostos participatius de la ciutat amb els que també es va adequar la zona infantil del Viaducte i que aquest mateix any també actuarà al parc de Cantagallet.

És un bon exemple de que la participació ciutadana té resultats concrets i mesurables, ha remarcat Maria Baca, regidora de Participació Ciutadana.

A més a més, la regidora afegeix: “Fem una crida a tots els alcoians a la participació, el millor per a proposar coses que pensem que són importants i millorar la nostra ciutat és dir-ho ara, que tenim obert un procés per arreplegar propostes per diferents vies: per internet a alcoiparticipa@alcoi.org, presencialment a les dues assemblees o en les urnes de les biblioteques i del Eduardo Latorre, per exemple”.

El termini per arreplegar propostes acabarà el 20 d’octubre després es passarà a la valoració tècnica, acabant amb la votació de les idees seleccionades que es portaran a terme amb els 400.000 euros dels pressupostos del 2017.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *