foradia subscriutegrat

Mercadet solidari al centre comercial Alzamora per al poble sahrauí

• Mercadet per ajudar al poble sahrauí al centre comercial Alzamora d'Alcoi a partir del dijous.

01mercadillo12

L’associació Dajla d’Alcoi, una de les principals associacions d’ajuda al Poble Sahrauí de tota la província d’Alacant, ha organitzat el seu tradicional mercadet un any més.

A partir del pròxim dijous i durant tot el cap de setmana, al centre comercial Alzamora es podran trobar tot tipus d’objectes a la venda que procedeixen de donacions tant d’empreses com de particulars, a més de manualitats fetes per les persones col·laboradores de l’associació. També disposen de loteria per a nadal.

Els diners recaptats en totes les activitats que organitza l’associació va destinat íntegrament a sufragar despeses dels projectes que té en marxa l’organització, ja siga des d’ací com el de Vacances en pau, com en l’origen amb l’escola de cecs o l’escola d’infermeria en els campaments de refugiats.

Des de l’associació Dajla, volen “agrair a tots els que fan possible aquest mercadet, al centre comercial per la cessió de l’espai i sobretot a la gent que tots els anys ens visita i col·labora amb les seues aportacions”. I afegeixen que “per a una associació modesta com la nostra suposa un gran esforç, que es veu recompensat amb la resposta ciutadana”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *